10 Websites voor prijs vergelijken en product reviews

In deze dure maand is elke euro die je kunt besparen meer dan welkom. Daarbij komt ook nog eens dat door de financiele crisis veel mensen hun baan dreigen te verliezen of zelfs hun baan al kwijt zijn. Gelukkig is internet een ideaal hulpmiddel om de goedkoopste prijs voor een product te vinden en om producten te vergelijken. Maar niet alle prijsvergelijking websites zijn even goed of betrouwbaar.

Om je veel onnodig zoekwerk te besparen; hier een lijst met 10 websites voor prijs vergelijken en product reviews (in willekeurige volgorde):

Kieskeurig

kieskeurig.nl

Groot assortiment
Soms wat onoverzichtelijk

Kelkoo

kelkoo.nl

Groot assortiment
Overzichtelijk en duidelijke layout
(Te)veel advertenties

Vergelijk

vergelijk.nl

Groot assortiment; veel categorieën en producten
Overzichtelijke product pagina’s met veel filter opties

Testfreaks

testfreaks.nl

Veel product reviews en tests
Koppeling met eBay
Soms onvolledige product informatie

Prijsvergelijk

prijsvergelijk.nl

Video reviews
Onoverzichtelijk

Ciao

ciao-shopping.nl

Zeer overzichtelijk en clean
Weinig afbeeldingen bij product

Elcheapo

elcheapo.nl

Ook hier een groot assortiment
De felle kleuren geven een wat onprofessionele uitstraling

Beslist

beslist.nl

Goed doordachte filter opties (producten pagina’s)
Rommelige homepage, onoverzichtelijk

Tweakers.net Pricewatch

Tweakers.net Pricewatch

Betrouwbare shop- en productreviews
Minder groot assortiment, meer gericht op computers/elektronica

Twenga

twenga.nl

Overzichtelijke layout
Strak en clean design

Heb je aanvullingen of opmerkingen op bovenstaande lijst? Laat het me weten door hieronder je reactie achter te laten.

Meer informatie:
prijsvergelijking.startpagina.nl

Vond je dit leuk? Deel het met je vrienden!

Meer lezen over

 

11 reacties op dit artikel

Wendy Janssen
05-12-2018 - 13:36

Goedemiddag, bij de zoektocht naar een televisie stuitte ik op deze site: https://knibble.nl/tv Superhandige vergelijkingssite voor alle electronica. Leek mij wel de moeite om hier te vermelden. groeten Wendy

Gordon
02-03-2018 - 23:08

Handige postcodecheck op https://www.allesin1glasvezelvergelijken.nl om te kijken of bij jou al glasvezel beschikbaar is.

Frank
09-02-2017 - 19:48

Comphare ( https://comphare.com ) is een product zoekmachine. Ze zijn snel bezig meer winkels aan te sluiten en omdat het gratis is zal het ook een complete overzicht geven.

Johan
03-02-2017 - 15:19

Klezzer (https://nl.klezzer.com/) is een nieuwe productvergelijker met de focus op betrouwbare en kwalitatieve reviews. Grote vergelijkingsites zeggen wel dat ze betrouwbare reviews hebben maar dit is door de consument niet te controleren. Oftewel onbetrouwbaar. Bij Klezzer kan de consument zelf controleren of de review betrouwbaar is.

Bij Klezzer verdienen schrijvers van een review geld. Niet eenmalig maar voor altijd. Hierdoor ontstaan kwalitatieve reviews in plaats van reviews zoals “Goed product”, “Slecht product” of “Snelle levering” Dat zijn eigenlijk geen reviews!

Inmiddels zijn er ruim 1100 webshops aangesloten en bieden wij ruim 8.3 miljoen producten aan.

Andrea
15-01-2012 - 17:49

Op http://www.thuisvergelijken.nl kan je niet alleen artikelen vergelijken en filteren op prijs / merk, maar ook webshopbeoordelingen lezen en delen.

iPhone 4 Aanbieding
20-09-2011 - 22:03

Ben je op zoek naar een iphone 4 ga dan naar http://iphone4aanbieding.nl/. Hier vind je een overzicht van iphone 4 aanbiedingen bij de bekende providers en telecom winkels.

Verzekeringen Vergelijken
12-08-2011 - 09:13

Bij http://verzekeringenvergelijken247.nl/ kun je niet zozeer prijzen vergelijken maar wel ervaringen lezen over ruim 100 verzekeringen op basis service, kwaliteit en premie.

Nick Broekman
03-06-2011 - 15:05

Op http://www.timetoday.nl hebben ze een handige tool waarmee je eenvoudig horloges kunt vergelijken.

Patrick
28-02-2011 - 23:51

Vergelijk producten op http://www.prijszoeken.nl – Online prijs- en productvergelijking. Zoek naar de laagste prijs van o.a. elektronica, consoles, digitale camera’s, gereedschap, boeken en huishoudelijke apparatuur. Doorzoek een gigantisch assortiment, bekijk specificaties, lees reviews van kopers en koop het product voor de laagst mogelijke prijs op PRIJSZOEKEN.NL.

Jaap
25-11-2010 - 23:17

Ook op http://www.vindproduct.nl is het mogelijk om in het assortiment van meer dan 1000 Nederlandse webwinkels te zoeken. Wanneer producten bij meerdere winkels verkrijgbaar zijn is het mogelijk prijzen te vergelijken. Voor een groot aantal producten zijn uitgebreide productspecificaties beschikbaar.

Arjan
16-04-2010 - 14:04

Op http://www.biblioo.nl kun je boeken, ebooks en luisterboeken vergelijken. In één oogopslag zie je in welke vorm een titel beschikbaar is en waar je deze kunt kopen of downloaden.


Laat je ook horen!