10 Websites voor prijs vergelijken en product reviews

In deze dure maand is elke euro die je kunt besparen meer dan welkom. Daarbij komt ook nog eens dat door de financiele crisis veel mensen hun baan dreigen te verliezen of zelfs hun baan al kwijt zijn. Gelukkig is internet een ideaal hulpmiddel om de goedkoopste prijs voor een product te vinden en om producten te vergelijken. Maar niet alle prijsvergelijking websites zijn even goed of betrouwbaar.

Om je veel onnodig zoekwerk te besparen; hier een lijst met 10 websites voor prijs vergelijken en product reviews (in willekeurige volgorde):

Kieskeurig

kieskeurig.nl

Groot assortiment
Soms wat onoverzichtelijk

Kelkoo

kelkoo.nl

Groot assortiment
Overzichtelijk en duidelijke layout
(Te)veel advertenties

Vergelijk

vergelijk.nl

Groot assortiment; veel categorieën en producten
Overzichtelijke product pagina’s met veel filter opties

Testfreaks

testfreaks.nl

Veel product reviews en tests
Koppeling met eBay
Soms onvolledige product informatie

Prijsvergelijk

prijsvergelijk.nl

Video reviews
Onoverzichtelijk

Ciao

ciao-shopping.nl

Zeer overzichtelijk en clean
Weinig afbeeldingen bij product

Elcheapo

elcheapo.nl

Ook hier een groot assortiment
De felle kleuren geven een wat onprofessionele uitstraling

Beslist

beslist.nl

Goed doordachte filter opties (producten pagina’s)
Rommelige homepage, onoverzichtelijk

Tweakers.net Pricewatch

Tweakers.net Pricewatch

Betrouwbare shop- en productreviews
Minder groot assortiment, meer gericht op computers/elektronica

Twenga

twenga.nl

Overzichtelijke layout
Strak en clean design

Heb je aanvullingen of opmerkingen op bovenstaande lijst? Laat het me weten door hieronder je reactie achter te laten.

Meer informatie:
prijsvergelijking.startpagina.nl

14 reacties op “10 Websites voor prijs vergelijken en product reviews”

  1. Ook op http://www.vindproduct.nl is het mogelijk om in het assortiment van meer dan 1000 Nederlandse webwinkels te zoeken. Wanneer producten bij meerdere winkels verkrijgbaar zijn is het mogelijk prijzen te vergelijken. Voor een groot aantal producten zijn uitgebreide productspecificaties beschikbaar.

  2. Vergelijk producten op http://www.prijszoeken.nl – Online prijs- en productvergelijking. Zoek naar de laagste prijs van o.a. elektronica, consoles, digitale camera’s, gereedschap, boeken en huishoudelijke apparatuur. Doorzoek een gigantisch assortiment, bekijk specificaties, lees reviews van kopers en koop het product voor de laagst mogelijke prijs op PRIJSZOEKEN.NL.

  3. Klezzer (https://nl.klezzer.com/) is een nieuwe productvergelijker met de focus op betrouwbare en kwalitatieve reviews. Grote vergelijkingsites zeggen wel dat ze betrouwbare reviews hebben maar dit is door de consument niet te controleren. Oftewel onbetrouwbaar. Bij Klezzer kan de consument zelf controleren of de review betrouwbaar is.

    Bij Klezzer verdienen schrijvers van een review geld. Niet eenmalig maar voor altijd. Hierdoor ontstaan kwalitatieve reviews in plaats van reviews zoals “Goed product”, “Slecht product” of “Snelle levering” Dat zijn eigenlijk geen reviews!

    Inmiddels zijn er ruim 1100 webshops aangesloten en bieden wij ruim 8.3 miljoen producten aan.

  4. Goedemiddag, bij de zoektocht naar een televisie stuitte ik op deze site: https://knibble.nl/tv Superhandige vergelijkingssite voor alle electronica. Leek mij wel de moeite om hier te vermelden. groeten Wendy

  5. Geld besparen bij de aankoop van luiers? Via de vergelijkingssite http://www.bespaaropluiers.nl kan je per jaar tientallen Euro’s besparen. Maak een vergelijking op het merk luiers of op het gewicht van je kindje. In het overzicht vind je vervolgens de beste aanbieding welke direct online besteld kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

*