Meer Geld Verdienen? 8 Ideale Thuiswerk Banen

Een beetje extra geld om handen kan nooit kwaad. Maar om simpelweg meer te gaan werken of een beter betalende baan te zoeken is niet altijd eenvoudig. Voor veel mensen is dan de mogelijkheid om vanuit hun eigen huis wat bij te verdienen een welkome optie. En voor je het weet groeit het uit tot een erg lucratieve bezigheid! Veel van de hedendaagse succesvolle ondernemingen zijn gestart als een idee om in de vrije uren wat bij te verdienen. Wie weet komt de zakenman of -vrouw in je los en wordt jij één van de nieuwe top ondernemers!
Hier een lijst met 8 part-time thuiswerk banen voor wat extra inkomen:

Online verkopen
Er zijn nog steeds heel veel mensen die een hoop geld verdienen door goederen te verkopen op bijvoorbeeld eBay of Marktplaats. Begin met het aanbieden van spullen in je huis waar je toch niks meer mee doet, en breid het daarna uit met producten die je inkoopt bij groothandelaren om snel winst te maken.

Tips over online geld verdienen? Download e-book ‘Online geld verdienen, de methode’.

Freelance schrijver
Voor een goede schrijver of iemand die bereid is wat onderzoek te doen is er altijd werk te vinden. Kijk bijvoorbeeld op freelance.startpagina.nl of op Marktplaats voor een freelance baan als schrijver.

Begeleider/mentor
Ouders zijn vaak bereid om wat extra geld uit te geven om hun kinderen bezig te houden. Je kunt ze bijvoorbeeld helpen bij hun studie of begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Huisdier oppas
Niemand wil zijn hond of kat te lang alleen laten. En aangezien mensen het alsmaar drukker krijgen en dus minder tijd hebben om op hun huisdier te passen, kun je in korte tijd een goedlopende en winstgevende service opzetten.

Game tester
Geloof het of niet: er is een behoefte aan mensen die thuis voor de TV (of achter je PC)  games testen. De droombaan van elke gamer! Kijk op bijvoorbeeld Gaming Jobs Online, meld je aan, en start met verdienen!

Babysitten
Ook als babysitter kun je hoef je niet om werk verlegen te zitten. En dan niet alleen als babysitter bij mensen thuis, ook in je eigen huis zou je een part-time crèche kunnen beginnen. Voordeel hiervan is natuurlijk dat jij de controle krijgt over wie wanneer komt en dus flexibeler en handiger je tijd kunt indelen.

Enquêtes maken
Er zijn bedrijven die veel geld betalen voor jouw mening. Een online enquête invullen is natuurlijk een ideale manier om hiervan gebruik te maken.
Enkele voorbeelden:
» Toluna
» Geld Surfen

Feesten planner
Iedereen die wel eens een groot feest of een bruiloft georganiseerd heeft weet hoeveel stress het kan opleveren. Als je creatief en georganiseerd bent kun je veel geld verdienen door anderen te helpen met het organiseren en plannen van hun feesten.

Heb je op- of aanmerking of zijn we iets vergeten? Laat dan je reactie achter!

Meer informatie over thuiswerken:
» thuiswerk.startpagina.nl
» www.thuiswerkinfo.nl
» www.thuiswerkvacatures.nl
» www.thuiswerkvacaturebank.nl
» www.thuiswerkbureau.nl

Vond je dit leuk? Deel het met je vrienden!

Meer lezen over

 

42 reacties op dit artikel

Interessant artikel maar ik mis een categorie: beleggen! Beleggen wordt vaak over het hoofd gezien omdat de drempel om te beginnen vaak te hoog ligt om mee te beginnen maar dat hoort helemaal niet zo te zijn. Veel mensen zijn self-tought in beleggen. Ik gebruik https://beleggen101.nl/

Colinda
23-01-2017 - 09:52

Hóe kan ik online mijzelf aanbieden om bruiloften mee te organiseren ik verkoop bruidsmeisje en dat is mijn pas ie maar wil ook graag mensen gaan helpen met ideeën voor hun bruiloft of soortgelijk feest

Huseyin Gurbuz
02-11-2016 - 19:20

Wat een heerlijke site is dit. Heel veel nieuws en nuttige informatie. Hoop dat deze site nog veel meegaat. Mensen hebben hier veel baat bij. Ik hoop dat ik bij de club mag horen. Groetjes…

Dennis
28-07-2016 - 14:45

Goedemiddag,

Heeft u advertentie mogelijkheden op uw website? Graag zou ik deze vernemen, ik heb serieuze interesse.

Met vriendelijke groet,
Dennis

http://www.optelsom.nl/meer-geld-verdienen-8-ideale-thuiswerk-banen.html

Albert
06-06-2016 - 11:54

Op http://foobie.nl/ kun je artikelen schrijven, hiervoor krijg je via Google Adsense een kleine vergoeding.

gerrit
04-10-2015 - 11:12

Ik zou nog maar eens goed googelen op de naam Casper Camps…

Thuiswerk.nl
04-06-2015 - 10:39

Er zijn eigenlijk nog maar een paar websites waar écht thuiswerk te vinden is. Na inschrijving op https://www.thuiswerk.nl krijg je direct meer dan 60 vacatures en opdrachten…

direct-thuiswerk.nl
09-03-2015 - 13:05

Voor echt thuiswerk kun je natuurlijk het beste naar direct-thuiswerk gaan.

Hmm
17-10-2014 - 18:12

Kijk ook op http://volkabulaire.nl

Vaak goede tips!

ThuisTypen.nl
17-06-2014 - 22:30

Wie thuis wil werken, achter de computer, moet eens op onze website kijken.
Geen 0900 nummers, niks kopen/aanschaffen, gewoon berichten versturen en per bericht betaald worden. Zo simpel is het.
We beloven niemand snel rijk te maken, maar als je een beetje ervaring hebt en goed door werkt is € 15,- per uur zeker haalbaar!
Meer informatie en aanmelden op onze website: http://www.thuistypen.nl

Johan de Groot
11-01-2014 - 15:13

Kijk ook eens over de grens zou ik zeggen! Er zijn veel internationale online communities waar werk wordt aangeboden. Leuk om buiten Nederland te netwerken en valuta omrekenen is ook geen probleem meer met handige online tools.

Martijn
20-10-2013 - 14:56

Het miljonairs model van Casper Camps is echt een top manier om veel geld te verdienen! Mocht je nog twijfelen over het kopen lees dan even deze website: http://www.recensiesmiljonairsmodel.nl

Eric
09-07-2013 - 10:11

Er zijn inderdaad heel wat mogelijkheden om thuis te ‘werken’ via internet. En ik leg de nadruk op ‘werken’. Vergeet de snel geld verdien manieren op internet. Als je echt een inkomen wilt verdienen op het internet, dan je wel degelijk hard moeten werken.

Wie geïnteresseerd is in internet marketing bezoek gerust onze site http://internetgeheimenoplichting.nl voor meer info.

Cliff
09-04-2013 - 02:45

E-mail behandelen is ook leuk werk en verdient niet slecht als je even je tanden er in zet check deze site even
http://www.snelwerkvinden.com

bart
25-02-2013 - 12:02

Hallo, een van de best en ook reeds veel gebruikt is de cursus van Casper Camps. Bekijk de website. http://www.miljonairsmodel.nl/miljonairtrainer/welkom/ klik op een van de filmpjes boven of rechts en meld je aan. Je word gratis uitgenodigd voor een live webinar waar je tips,trucs en technieken leert hoe je online geld kan verdienen.

Willem
27-12-2012 - 01:04

Prima tips Joeke. Ik heb ook nog een een goede thuiswerksite gevonden: http://www.thuiswerk.net/ Niet alleen hebben ze echte vacatures maar ook nog eens een hoop nuttige informatie die ik niet eens wist. Neem eens een kijkje!

Laura
29-09-2012 - 20:19

@Sarah,

Wat leuk! Ik ben er zelf ook mee bezig. Pas begonnen en aardig wat verdiend. Omdat ik veel vragen kreeg van mijn omgeving over hoe het werkt en wat het precies inhoudt, heb ik een kleine website gemaakt met informatie en mijn review erover: http://www.ervaringovermiljonairsmodel.com

Groeten, Laura

sarah
08-09-2012 - 16:59

Leuk artikel en reacties.

Toch blijft voor mij op nummer 1 staan: http://www.miljonairsmodelbestaat.nl
Mensen ik kan het werkelijk iedereen aanraden.

Ja ik was in het begin ook huiverig en durfde die risico niet aan, vanwege de bijdrage die ze vroegen. Maar ik realiseer me nu dat ze dat alleen deden om het kaf van het koren te scheiden. Je kan er namelijk behoorlijk veel geld mee verdienen en dat moet je niet aan mensen overlaten die er met de pet naar gooien. Is ook niet professioneel.

Je werkt vanuit huis achter je pc via het internet. That’s it!! Uren plan je zelf in en 5 uur per week is al voldoende. Hoe meer, hoe meer je verdient uiteraard.

Voor mij heeft het mijn leven veranderd!!

Groeten

Tessa
10-08-2012 - 22:19

DE nieuwe manier van geld verdienen op het internet! Lees het artikel op mijn site! http://www.gratisrijkworden.nl/cash.php

Rudolph
11-06-2012 - 16:24

Wat je ook gewoon kunt doen is je aanmelden bij een reclame website. Je verdient er een leuk extraatje mee en het kost apsoluut niet veel tijd +- 5 minuten per dag. Het hele idee is dat je op reclame linkjes klikt, anquetes invult en gelijke zaken. Ik heb er zelf al een leuk extraatje mee verdient. Zij verdienen aan jou en jij verdient weer aan hen. Het aanmelden is gratis en je zit nergens aan vast.
http://www.moneymiljonair.nl/?u=1271334&c=nl&rt=2

Charles
22-05-2012 - 23:44

Ik ben heel blij dat ik de stap genomen heb om van thuis uit te werken via e-marketing. Op http://www.internetgeheimen-ervaring.org kan je over mijn ervaringen lezen en ook over het voordeel dat mini sites je bieden.

glenn
16-04-2012 - 11:12

Ik denk dat geld verdienen via internet het makkelijkst is. Er zijn meerdere manier maar mijn voorkeur gaat uit naar internetgeheimen ik verdien er duizenden euro’s mee terwijl ik lekker thuis zit. In ieder geval bedankt voor de tips want mijn zoontje is hard op zoek!

Gregory
08-04-2012 - 20:47

Bedankt voor de tips in ieder geval, heb ook een manier van geld op het internet verdienen gevonden, zonder veel technische kennis nodig te hebben! Check mijn ervaring door op mn naam te klikken, waarschijnlijk heb je er wat aan.
Vriendelijke groet,
Gregory

Jason Wildeman
03-12-2011 - 10:24

Sinds kort ben ik bezig met een cursus over geld verdienen op internet, als persoon met 2 linkerhanden en totaal geen computer kennis is het mij gelukt!

Lees mijn ervaring over geld verdienen, hoop dat jullie er wat aan hebben.
Groetjes,
Jason Wildeman

Yasin
25-11-2011 - 22:07

verkopen van online spullen is de beste manier om geld te verdienen op het internet

akkoorden
13-10-2011 - 21:06

Dank voor de tips !Ik zal ze zeker gebruiken

http://ontwerpenvoorgeld.net/
08-09-2011 - 11:44

Heeft U nog meer tips en trucs! Het zal zeker nog beter worden dan!!

geldverdienen
11-08-2011 - 16:40

Dank u voor de goede tips ! Nooit aan gedacht dat je ook via E Bay en Marktplaats goed kunt verkopen!!
Ik zal dexe super tips zeker toepassen in de toekomst!! Ik heb er zeer veel van opgestoken!!

Johan
09-07-2011 - 17:57

ik kwam deze website tegen en vind het wel goede informatie maar weet niet zeker of het werkt. Heeft iemand hier ervaring mee? Dit is de website: http://www.geldverdienenopinternetsite.com
Er staat wel goede uitleg en het kost maar 67 euro, ik ken het niet.

Dave
04-05-2011 - 15:55

Ik mis eigenlijk een hele belangrijke.
Zelf een website maken of iets wat je echt interesseert. Op deze website vervolgens advertenties plaatsen en/of links naar affiliate programma’s.

R.E.
27-01-2011 - 15:32

Leuke tips om wat extra geld te verdienen. Rijk zul je er niet van worden maar wat extra geld is altijd mooi meegenomen.

Re: Carmen

Het systeem wat ze op de desbetreffende website uitleggen werkt wel. Maar natuurlijk is de kans nog altijd groter dat je geld gaat verliezen in plaats van winnen. Stel dat je inzet op zwart en deze 8x niet valt, dan verlies je €255!

Carmen
02-01-2011 - 00:41

Dag, ik ben een site tegen gekomen waar ze uitleg geven hoe iemand geld online kan maken in een casino. Ik vind het vreemd en ik vraag me af wat zou de reden zijn om zo iets te doen. Zijn ze spam of…Als iemand ervaring mee heeft a.u.b laat u me weten.
Hier hun website: http://geld-verdienen-vanuit-huis.com/methode1.htm

Het sisteem werkt wel…

Bedankt

Sander K
21-11-2010 - 19:02

Beste Joeke,

Leuk artikel, ik denk dat er veel bezoekers zijn die hier iets aan hebben. De only4gamers site vind ik zelf ook een hele goeie tip. Zelf beheer ik de website http://www.zakgeldnodig.nl, ik denk dat deze website ook wel een plekje verdient in het artikel?

Joeke Kloosterman
24-10-2010 - 21:34

@A. de Vries
Ik heb er ook even naar gezocht maar het lijkt gewoon legaal te zijn hoor. Het is natuurlijk niet zo dat je na betaling verzekerd bent van een baan als game tester; ze geven je informatie en tips over het verkrijgen van een baan als game tester en bieden de nieuwste vacatures op dat gebied. En daar betaal je dus voor.

A. de Vries
22-10-2010 - 16:05

Hoi, zijn jullie je er van bewust dat de site www. only4gamers.com oplichters zijn? Je moet eerst een bedrag van rond de 50 dollar betalen om mee te kunnen doen, en vervolgens gebeurt er dus niets meer…..google er maar eens op.
Verder vind ik optelsom een erg leuke site!

Tineke
23-02-2010 - 14:22

Ik heb het stukje over “Feestenplanner” gelezen en heb daar eigenlijk wel veel belangstelling voor.
Kon echter geen link vinden om er meer over te lezen. Op het gebied van organiseren heb ik veel
ervaring. Ik ben jaren Hoofd PR geweest en vele beursen georganiseerd in binnen- en buitenland.
Tevens grote feesten en diners, zelfs trouwerijen. Dus het zou fijn zijn als ik hier wat meer over te
weten kom.
Bij voorbaat dank.

Internet bijverdienen
04-02-2010 - 21:58

Ik denk dat het verkopen van digitale produkten nog altijd een van de beste en gemakkelijkste manieren is van online geld te verdienen.

Undutchable
21-09-2009 - 13:32

Bedankt voor de info in dit artikel. Waar vind ik info over

Feesten planner
Iedereen die wel eens een groot feest of een bruiloft georganiseerd heeft weet hoeveel stress het kan opleveren. Als je creatief en georganiseerd bent kun je veel geld verdienen door anderen te helpen met het organiseren en plannen van hun feesten

Heb hier veel ervaring mee en zou dit dus graag doen.

Joel
07-09-2009 - 13:22

Beste Joeke,

Bedankt voor het toevoegen van onze website.

Succes met jouw online dienstverlening.

Groet

Thuiswerk Bureau.nl

Joël Heijmans

Joeke Kloosterman
13-07-2009 - 15:36

@Joel
Bedankt voor je reactie.
Ik heb je site even bekeken en ben het met je eens dat ie inderdaad ook in het artikel thuishoort. Hij is toegevoegd aan de lijst.

Joel Heijmans
06-07-2009 - 15:13

Leuk dat je de tijd neemt om voor iedereen die kennis wilt maken met Thuiswerk, een soort van handleiding geeft over thuiswerken en de mogelijkheden.

Verder ben ik van mening dat onze website wel thuis hoort in het rijtje. Zeker als het om betrouwbaarheid gaat.

annojo
04-03-2009 - 12:45

Schrijven deed ik al, maar om nou te zeggen dat dat iets oplevert, nee. maar games testen wil ik wel eens uitproberen.


Laat je ook horen!