Meer Geld Verdienen? 8 Ideale Thuiswerk Banen

Een beetje extra geld om handen kan nooit kwaad. Maar om simpelweg meer te gaan werken of een beter betalende baan te zoeken is niet altijd eenvoudig. Voor veel mensen is dan de mogelijkheid om vanuit hun eigen huis wat bij te verdienen een welkome optie. En voor je het weet groeit het uit tot een erg lucratieve bezigheid! Veel van de hedendaagse succesvolle ondernemingen zijn gestart als een idee om in de vrije uren wat bij te verdienen. Wie weet komt de zakenman of -vrouw in je los en wordt jij één van de nieuwe top ondernemers!
Hier een lijst met 8 part-time thuiswerk banen voor wat extra inkomen:

Online verkopen
Er zijn nog steeds heel veel mensen die een hoop geld verdienen door goederen te verkopen op bijvoorbeeld eBay of Marktplaats. Begin met het aanbieden van spullen in je huis waar je toch niks meer mee doet, en breid het daarna uit met producten die je inkoopt bij groothandelaren om snel winst te maken.

Tips over online geld verdienen? Download e-book ‘Online geld verdienen, de methode’.

Freelance schrijver
Voor een goede schrijver of iemand die bereid is wat onderzoek te doen is er altijd werk te vinden. Kijk bijvoorbeeld op freelance.startpagina.nl of op Marktplaats voor een freelance baan als schrijver.

Begeleider/mentor
Ouders zijn vaak bereid om wat extra geld uit te geven om hun kinderen bezig te houden. Je kunt ze bijvoorbeeld helpen bij hun studie of begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Huisdier oppas
Niemand wil zijn hond of kat te lang alleen laten. En aangezien mensen het alsmaar drukker krijgen en dus minder tijd hebben om op hun huisdier te passen, kun je in korte tijd een goedlopende en winstgevende service opzetten.

Game tester
Geloof het of niet: er is een behoefte aan mensen die thuis voor de TV (of achter je PC)  games testen. De droombaan van elke gamer! Kijk op bijvoorbeeld Gaming Jobs Online, meld je aan, en start met verdienen!

Babysitten
Ook als babysitter kun je hoef je niet om werk verlegen te zitten. En dan niet alleen als babysitter bij mensen thuis, ook in je eigen huis zou je een part-time crèche kunnen beginnen. Voordeel hiervan is natuurlijk dat jij de controle krijgt over wie wanneer komt en dus flexibeler en handiger je tijd kunt indelen.

Enquêtes maken
Er zijn bedrijven die veel geld betalen voor jouw mening. Een online enquête invullen is natuurlijk een ideale manier om hiervan gebruik te maken.
Enkele voorbeelden:
» Toluna
» Geld Surfen

Feesten planner
Iedereen die wel eens een groot feest of een bruiloft georganiseerd heeft weet hoeveel stress het kan opleveren. Als je creatief en georganiseerd bent kun je veel geld verdienen door anderen te helpen met het organiseren en plannen van hun feesten.

Heb je op- of aanmerking of zijn we iets vergeten? Laat dan je reactie achter!

Meer informatie over thuiswerken:
» thuiswerk.startpagina.nl
» www.thuiswerkinfo.nl
» www.thuiswerkvacatures.nl
» www.thuiswerkvacaturebank.nl
» www.thuiswerkbureau.nl

42 reacties op “Meer Geld Verdienen? 8 Ideale Thuiswerk Banen”

 1. Schrijven deed ik al, maar om nou te zeggen dat dat iets oplevert, nee. maar games testen wil ik wel eens uitproberen.

 2. Leuk dat je de tijd neemt om voor iedereen die kennis wilt maken met Thuiswerk, een soort van handleiding geeft over thuiswerken en de mogelijkheden.

  Verder ben ik van mening dat onze website wel thuis hoort in het rijtje. Zeker als het om betrouwbaarheid gaat.

 3. @Joel
  Bedankt voor je reactie.
  Ik heb je site even bekeken en ben het met je eens dat ie inderdaad ook in het artikel thuishoort. Hij is toegevoegd aan de lijst.

 4. Beste Joeke,

  Bedankt voor het toevoegen van onze website.

  Succes met jouw online dienstverlening.

  Groet

  Thuiswerk Bureau.nl

  Joël Heijmans

 5. Bedankt voor de info in dit artikel. Waar vind ik info over

  Feesten planner
  Iedereen die wel eens een groot feest of een bruiloft georganiseerd heeft weet hoeveel stress het kan opleveren. Als je creatief en georganiseerd bent kun je veel geld verdienen door anderen te helpen met het organiseren en plannen van hun feesten

  Heb hier veel ervaring mee en zou dit dus graag doen.

 6. Ik heb het stukje over “Feestenplanner” gelezen en heb daar eigenlijk wel veel belangstelling voor.
  Kon echter geen link vinden om er meer over te lezen. Op het gebied van organiseren heb ik veel
  ervaring. Ik ben jaren Hoofd PR geweest en vele beursen georganiseerd in binnen- en buitenland.
  Tevens grote feesten en diners, zelfs trouwerijen. Dus het zou fijn zijn als ik hier wat meer over te
  weten kom.
  Bij voorbaat dank.

 7. Hoi, zijn jullie je er van bewust dat de site www. only4gamers.com oplichters zijn? Je moet eerst een bedrag van rond de 50 dollar betalen om mee te kunnen doen, en vervolgens gebeurt er dus niets meer…..google er maar eens op.
  Verder vind ik optelsom een erg leuke site!

 8. @A. de Vries
  Ik heb er ook even naar gezocht maar het lijkt gewoon legaal te zijn hoor. Het is natuurlijk niet zo dat je na betaling verzekerd bent van een baan als game tester; ze geven je informatie en tips over het verkrijgen van een baan als game tester en bieden de nieuwste vacatures op dat gebied. En daar betaal je dus voor.

 9. Dag, ik ben een site tegen gekomen waar ze uitleg geven hoe iemand geld online kan maken in een casino. Ik vind het vreemd en ik vraag me af wat zou de reden zijn om zo iets te doen. Zijn ze spam of…Als iemand ervaring mee heeft a.u.b laat u me weten.
  Hier hun website: http://geld-verdienen-vanuit-huis.com/methode1.htm

  Het sisteem werkt wel…

  Bedankt

 10. Leuke tips om wat extra geld te verdienen. Rijk zul je er niet van worden maar wat extra geld is altijd mooi meegenomen.

  Re: Carmen

  Het systeem wat ze op de desbetreffende website uitleggen werkt wel. Maar natuurlijk is de kans nog altijd groter dat je geld gaat verliezen in plaats van winnen. Stel dat je inzet op zwart en deze 8x niet valt, dan verlies je €255!

 11. Ik mis eigenlijk een hele belangrijke.
  Zelf een website maken of iets wat je echt interesseert. Op deze website vervolgens advertenties plaatsen en/of links naar affiliate programma’s.

 12. Dank u voor de goede tips ! Nooit aan gedacht dat je ook via E Bay en Marktplaats goed kunt verkopen!!
  Ik zal dexe super tips zeker toepassen in de toekomst!! Ik heb er zeer veel van opgestoken!!

 13. Sinds kort ben ik bezig met een cursus over geld verdienen op internet, als persoon met 2 linkerhanden en totaal geen computer kennis is het mij gelukt!

  Lees mijn ervaring over geld verdienen, hoop dat jullie er wat aan hebben.
  Groetjes,
  Jason Wildeman

 14. Bedankt voor de tips in ieder geval, heb ook een manier van geld op het internet verdienen gevonden, zonder veel technische kennis nodig te hebben! Check mijn ervaring door op mn naam te klikken, waarschijnlijk heb je er wat aan.
  Vriendelijke groet,
  Gregory

 15. Ik denk dat geld verdienen via internet het makkelijkst is. Er zijn meerdere manier maar mijn voorkeur gaat uit naar internetgeheimen ik verdien er duizenden euro’s mee terwijl ik lekker thuis zit. In ieder geval bedankt voor de tips want mijn zoontje is hard op zoek!

 16. Wat je ook gewoon kunt doen is je aanmelden bij een reclame website. Je verdient er een leuk extraatje mee en het kost apsoluut niet veel tijd +- 5 minuten per dag. Het hele idee is dat je op reclame linkjes klikt, anquetes invult en gelijke zaken. Ik heb er zelf al een leuk extraatje mee verdient. Zij verdienen aan jou en jij verdient weer aan hen. Het aanmelden is gratis en je zit nergens aan vast.
  http://www.moneymiljonair.nl/?u=1271334&c=nl&rt=2

 17. Leuk artikel en reacties.

  Toch blijft voor mij op nummer 1 staan: http://www.miljonairsmodelbestaat.nl
  Mensen ik kan het werkelijk iedereen aanraden.

  Ja ik was in het begin ook huiverig en durfde die risico niet aan, vanwege de bijdrage die ze vroegen. Maar ik realiseer me nu dat ze dat alleen deden om het kaf van het koren te scheiden. Je kan er namelijk behoorlijk veel geld mee verdienen en dat moet je niet aan mensen overlaten die er met de pet naar gooien. Is ook niet professioneel.

  Je werkt vanuit huis achter je pc via het internet. That’s it!! Uren plan je zelf in en 5 uur per week is al voldoende. Hoe meer, hoe meer je verdient uiteraard.

  Voor mij heeft het mijn leven veranderd!!

  Groeten

 18. Er zijn inderdaad heel wat mogelijkheden om thuis te ‘werken’ via internet. En ik leg de nadruk op ‘werken’. Vergeet de snel geld verdien manieren op internet. Als je echt een inkomen wilt verdienen op het internet, dan je wel degelijk hard moeten werken.

  Wie geïnteresseerd is in internet marketing bezoek gerust onze site http://internetgeheimenoplichting.nl voor meer info.

 19. Wie thuis wil werken, achter de computer, moet eens op onze website kijken.
  Geen 0900 nummers, niks kopen/aanschaffen, gewoon berichten versturen en per bericht betaald worden. Zo simpel is het.
  We beloven niemand snel rijk te maken, maar als je een beetje ervaring hebt en goed door werkt is € 15,- per uur zeker haalbaar!
  Meer informatie en aanmelden op onze website: http://www.thuistypen.nl

 20. Wat een heerlijke site is dit. Heel veel nieuws en nuttige informatie. Hoop dat deze site nog veel meegaat. Mensen hebben hier veel baat bij. Ik hoop dat ik bij de club mag horen. Groetjes…

 21. Hóe kan ik online mijzelf aanbieden om bruiloften mee te organiseren ik verkoop bruidsmeisje en dat is mijn pas ie maar wil ook graag mensen gaan helpen met ideeën voor hun bruiloft of soortgelijk feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

*

*

*